Карол Капитал Мениджмънт

schroders

С Вас в дългосрочен план!

Защо да доверим парите си на Schroders?

Кои са Schroders?

През 2012 г. Карол Капитал Мениджмънт стартира сътрудничеството си с една от най-известните асет мениджмънт компании в света — Schroder Investment Management.

Schroders е специализирана компания за управление на активи с богати традиции и култура, базирани на над 200-годишен опит на финансовите пазари. Базираната във Великобритания компания се радва на силен счетоводен баланс и стабилна акционерна структура, които позволяват фокусиране изцяло върху постигане на резултати за клиентите си. С над EUR 580 милиарда активи под управление, 4100 експерти и международна мрежа от 41 офиса в 27 държави, Schroders притежава експертизата да намира перспективните инвестиционни възможности навсякъде по света.

Чрез Карол имате достъп до всички взаимни фондове от Schroder International Selection Fund (SISF) — главната колективна инвестиционна схема, регистрирана в Люксембург. Фондовете имат специфичен инвестиционен фокус в различни географски региони и видове активи, като така предлагат разнообразни инвестиционни възможности в зависимост от предпочитанията и рисковия профил на инвеститора.

Страница на Schroders България

Научете повече за Шрьодерс

Брошура Karoll & Schroders

Разберете какво още можете да получите от специалното партньорство между Карол и Шрьодерс

Списък с фондове

Вижте списъкa с фондовете на Schroders, предлагани от Карол в България. Списъкът съдържа бързи връзки, чрез натискането на които директно ще достъпите подробна информация за съответния фонд.

Kак да инвестирам в Schroders

Клиентите на Карол Капитал Мениджмънт в България могат да закупуват дялове на фондовете на Schroders с такса на входа максимум до 2.5%.

Фондове на фокус през 2020 година

Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в близкия до вас офис
Офиси Карол