Карол Капитал Мениджмънт

schroders

С Вас в дългосрочен план!

Запитване

Защо да доверим парите си на Schroders?

Кои са Schroders?

През 2012 г. Карол Капитал Мениджмънт стартира сътрудничество за българския пазар с една от най-известните асет мениджмънт компании в света — Schroder Investment Management, а от края на 2018 г. вече успешно ги представлява и в Румъния.

Schroders е специализирана компания за управление на активи с богати традиции и култура, базирани на над 200-годишен опит на финансовите пазари. Базираната във Великобритания компания се радва на силен счетоводен баланс и стабилна акционерна структура, които позволяват фокусиране изцяло върху постигане на резултати за клиентите си. С над EUR 580 милиарда активи под управление, 4100 експерти и международна мрежа от 41 офиса в 27 държави, Schroders притежава експертизата да намира перспективните инвестиционни възможности навсякъде по света.

Чрез Карол имате достъп до всички взаимни фондове от Schroder International Selection Fund (SISF) — главната колективна инвестиционна схема, регистрирана в Люксембург. Фондовете имат специфичен инвестиционен фокус в различни географски региони и видове активи, като така предлагат разнообразни инвестиционни възможности в зависимост от предпочитанията и рисковия профил на инвеститора.

Страница на Schroders България

Научете повече за Шрьодерс

Kак да инвестирам в Schroders

Клиентите на Карол Капитал Мениджмънт в България могат да закупуват дялове на фондовете на Schroders с такса на входа максимум до 2.5%.

До 2.5% максимална такса за покупка

Максимална такса за записване (закупуване) на фондовете на Schroders e в размер на 5%. Клиентите на Карол Капитал Мениджмънт в България обаче, могат да закупуват акции на фондовете на Schroders с максимална такса от 2,5%.

Фондове на фокус през 2022 година

Свържете се с нашите консултанти, за да научите повече за услугите ни, как да защитите парите си от инфлация и да постигнете доходност в дългосрочен план

Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в нашия офис
Офис Карол