Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

Калкулатори

Ще ви помогнат в създаването на план как да постигнете финансовите си цели!

 • Калкулатор
  Спестявания

  Научете каква потенциална сума бихте натрупали ако инвестирате с месечни вноски или с еднократна сума за определен брой години и при определена очаквана годишна доходност.

  Избери
 • Калкулатор
  Конкретна финансова цел

  Изчислете по колко трябва да инвестирате на месец, за да постигнете конкретна финансова цел като добро образование за детето ви, създаване на дом, сбъдване на голяма мечта и др.

  Избери

Калкулатор СпестяванияКалкулатор Конкретна финансова целКалкулатор Пенсиониране

Научете каква потенциална сума бихте натрупали ако инвестирате с месечни вноски или с еднократна сума за определен брой години и при определена очаквана годишна доходност.

 • Колко ще натрупам с
  Месечни инвестиции

 • Колко ще натрупам с
  Еднократна инвестиция

Всички калкулатори
Информацията на тази страница е само с информационна и маркетингова цел, не представлява инвестиционен съвет, не е препоръка или предложение за покупка или продажба на финансови инструменти, нито предлагане на друг вид инвестиционни услуги. Всички инвестиции, посочени тук, могат да включват значителен риск и да не са подходящи за всички инвеститори. Инвеститорите трябва да имат предвид, че приходите от инвестиции могат да се колебаят и стойността на тези ценни книжа и инвестиции може да се повишава или да спада. Инвеститорите могат да не получат пълна възвръщаемост в сравнение с първоначално инвестираните средства. Предходни резултати от дейността нямат връзка с бъдещите резултати на дружеството. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени в бъдещи периоди. Преди вземането на окончателно инвестиционно решение, моля прегледайте проспекта и основния информационен документ на фонда, в който бихте желали да инвестирате, и/или се запознайте с приложимите документи за други инвестиционни услуги. Документите са достъпни на български език на интернет страницата на www.karollcapital.bg, като при поискване могат да бъдат получени безплатно на хартиен носител в офис на Управляващото дружество.
Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в нашия офис
Офис Карол