Инвестиционни идеи 2024. Глобален Бюлетин ->

 

Над 20 години помагаме на нашите клиенти
да следват финансовите си цели

Независимо колко големи или различни са тези цели!

Реших да инвестирам в капиталовите пазари, когато си дадох сметка, че трябва да подсигуря средства за семейството ми и да разгранича финансите на моята компания от личните ми.

 

Александър Дурчев
Собственик на All Channels Communications и Cohones Brewery

В последните 20 години ние помогнахме в управлението на личните финанси на хиляди наши клиенти. Благодарение на тяхното доверие вече управляваме близо 300 млн. лв. Партньори сме на една от най-реномираните инвестиционни компании в света – Schroders, с активи над 800млрд. евро, в стотици глобални фондове.

Моят семеен бизнес, фирма Атама, се занимава с фитнес и уелнес решения от над 30 години. Моите познания се простират най-вече в тази индустрия. Имах невероятното удоволствие да бъда представена на Карол Капитал от мой близък приятел и да работя с Бистра Коцева, която е уникален експерт. Тя ме вдъхнови като една успешна жена да обърна поглед към финансовото си бъдеще.

Мария Карабоикова
Собственик на Атама уелнес решение за фитнеса и дома

 

В какво инвестират нашите клиенти

Десислава Димитрова
Мениджър Връзки с Клиенти
ddimitrova@karoll.bg
+359 2 400 8 272

 

БЕЗПЛАТНА ФИНАНСОВА СРЕЩА

Двете основни причини да избера Карол Капитал за свой партньор са: първо - че пестя време благодарение на тях и второ - с тях изпитвам спокойствие и сигурност, което не чувствам, когато аз самата се опитвам да инвестирам.

Наталия Стоянова-Перон
Програмен Директор в Кортек България

Как можем да помогнем и на Вас с управлението на спестяванията Ви?
Научете повече за нашите продукти и услуги спрямо финансовите Ви цели.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 1. За кого са подходящи услугите на Карол Капитал?

  Карол Капитал Мениджмънт предлага богат набор от различни продукти и услуги, които да посрещнат нуждите и възможностите на различните инвеститори. Чрез Инвестиционен План, можете да инвестирате месечно дори и със суми от порядъка на 100-200лв. Ако вече имате натрупана по-голяма сума и бихте искали да я инвестирате в капиталовите пазари, можете да разгледате Готовите Портфейли, чрез които да вложите парите си в селектирани взаимни фондове. За инвеститорите със суми над 50 000лв, препоръчваме услугата Доверително Управление.

 2. Какво да направя ако не зная в какво да инвестирам?

  Ако не сте сигурни коя услуга е подходяща за Вас или кой е Вашият рисков профил, можете да попълните нашата АНКЕТА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ИНВЕСТИТОРСКИЯ ПРОФИЛ.

 3. Каква сума бих натрупал/а след определен период от време?

  Ако искате да разберете приблизително каква сума бихте натрупали след определен период от време ако инвестирате при определена очаквана годишна доходност, можете да изчислите чрез НАШИТЕ КАЛКУЛАТОРИ.

 4. От къде мога да се информирам за това в какво е добре да инвестирам?

  На всеки три месеца издаваме бюлетин, в който инвестиционните ни специалисти дават актуални идеи и споделят вижданията си за основните класове активи. Можете да се абонирате на този линк, за да го получавате във вашата поща.

  Освен това на сайта ни публикуваме списък с актуалните фондове на фокус.

 5. Мога ли да внасям допълнителни средства и има ли определени срокова за това?

  Инвестицията Ви не е ограничена по отношение на срок и както можете да теглите, така можете и да довнасяте по всяко време.

 6. Мога ли по всяко време да тегля от инвестираните средства?

  Да, по всяко време имате достъп до средствата си и не дължите такса при теглене.

 7. Има ли такса ако реша да изтегля събраните от мен средства?

  Не, такса за обратно изкупуване няма. 

 8. Как ще следя портфейла си?

  В началото на всеки месец ще получавате подробна справка за представянето на портфейла през предходния месец.

 9. Облага ли се с данъци печалбата от инвестиции във взаимни фондове и трябва ли да я декларирам?

  Инвестицията във взаимен фонд е освободена от данък и не е необходимо да бъде декларирана.

 10. Какво става с парите ми ако фондът, в който съм инвестирал бъде закрит?

  При закриване или сливане на фонд инвеститорите биват уведомени предварително и могат да изтеглят парите си или да ги прехвърлят в друг фонд.

Информацията на тази страница е само с информационна и маркетингова цел, не представлява инвестиционен съвет, не е препоръка или предложение за покупка или продажба на финансови инструменти, нито предлагане на друг вид инвестиционни услуги. Всички инвестиции, посочени тук, могат да включват значителен риск и да не са подходящи за всички инвеститори. Инвеститорите трябва да имат предвид, че приходите от инвестиции могат да се колебаят и стойността на тези ценни книжа и инвестиции може да се повишава или да спада. Инвеститорите могат да не получат пълна възвръщаемост в сравнение с първоначално инвестираните средства. Предходни резултати от дейността нямат връзка с бъдещите резултатина дружеството. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени в бъдещи периоди. Преди вземането на окончателно инвестиционно решение, моля прегледайте проспекта и основния информационен документ на фонда, в който бихте желали да инвестирате, и/или се запознайте с приложимите документи за други инвестиционни услуги. Документите са достъпни на български език на интернет страницата на www.karollcapital.bg, като при поискване могат да бъдат получени безплатно на хартиен носител в офис на Управляващото дружество.