Създай си бъдеще
със спестовен план от Карол

Възможност за инвестиции във водещи световни компании с малки месечни вноски, чрез фондове на глобалната инвестиционна компания - Schroders.

Запитване

Имаме удоволствието да представим Спестовния план от Карол

 • балансиран
  вариант
 • 4-6%
  очаквана годишна доходност

 • Schroder ISF Global Diversified Growth
 • Парите се инвестират в Schroder Global Diversified Growth -  взаимен фонд, който инвестира във всички видове активи - акции, облигации, недвижими имоти, суровини, кеш. Целта на фонда е да реализира средногодишна доходност, близка до тази на глобалните пазари на акции (средногодишна доходност от 4-6%), но при по-нисък от пазарния риск. 

 • балансиран до
  високодоходен
 • 7-10%
  очаквана годишна доходност

 • Schroder ISF Global Sustainable Growth или Адванс Глобал Трендс
 • Schroder Global Sustainable Growth инвестира в акции на компании в цял свят. Мениджърите на фонда смятат, че компаниите с  дългосрочна устойчивост на бизнеса, които имат отговорност към своите клиенти, служители и партньори и се грижат за околната среда, имат по-голям потенциал за растеж и възвръщаемост за дълъг период от време.

  Адванс Глобал Трендс инвестира в секторите, които имат най-добър потенциал. Мениджърът на фонда анализира състоянието и развитието на икономиките, демографските тенденции, паричните и фискални политики на централните банки и правителствата, геополитическите фактори. 

 • високодоходен
  вариант
 • 10-12%
  очаквана годишна доходност

 • Schroder ISF Global Smaller Companies
 • Фондът Schroder Global Smaller Companies инвестира в акции на малки компании (в долните 30% по пазарна капитализация) в целия свят. Портфейлът на фонда е силно диверсифициран както по региони, така и по сектори.

 • високодоходен
  вариант
 • 8-12%
  очаквана годишна доходност

 • Фондове Адванс - Централна и Източна Европа
 • При този вариант на спестовния план, можете да изберете къде да се инвестират парите Ви - Адванс ИнвестАдванс Източна Европа или Адванс Възможности в Нова Европа. Фондовете инвестират в акции на борсите в Централна и Източна Европа и дават лесен достъп до страни в региона, някои от които са недостъпни за индивидуалния инвеститор. Инвестицията в тези фондове е добър начин да се възползвате от дългосрочните перспективи за растеж на икономиките и борсите от ЦИЕ.

Научи повече за различните планове

Инвестирането на малки вноски

Инвестирането на малки вноски драстично намалява колебанията на портфейла при нестабилни пазари. 

100 лв

Със Спестовен план от Карол можете да инвестирате и с минимална сума - 100 лева.

10 причини да инвестираме в Спестовния план от Карол Капитал

Как да инвестираш в Спестовния план на Карол?

 1. Прочети всички Често задавани въпроси относно Спестовния план.

 2. Вземи решение каква сума искаш да инвестираш всеки месец. Нашата препоръка е да инвестираш поне 10% от дохода си с автоматичен превод от твоя сметка, за да на губиш време и да не забравяш и да го правиш дългосрочно – в рамките на следващите поне 5-10 г.

 3. Избери един от четирите плана, в зависимост от целите ти за доходност и риск.

 4. Остави данните си във формата по-долу и наш специалист ще се свърже с теб, за да ти помогне да направиш първите стъпки.

Направи запитване
за Спестовен план от Карол

*Стойността на дяловете на фонда и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не възстановят инвестициите си в пълния им размер. Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността нямат връзка с бъдещите резултати на инвестиционно дружество. Поместените тук материали са с информационна цел и/или представляват маркетингово съобщение. Преди вземането на окончателно инвестиционно решение, моля прегледайте проспекта и документа с ключова информация за инвеститорите на фонда, в който бихте желали да инвестирате.

Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в нашия офис
Офис Карол