Сред многото и различни традиции по Коледните и Новогодишните празници е и тази с подаряването на подаръци на близки и приятели. За не малка част от хората, тази традиция се е превърнала в надпревара за по-големи и по-скъпи вещи. А това често се отразява неблагоприятно на семейните бюджети в края на годината. Духът на Коледа обаче е по-скоро споделената грижа за близките и приятното време, прекарано заедно.

Всеки от нас се е оказвал в ситуация да не може да измисли подходящ коледен подарък за близките си. Затова ние от Карол Капитал запазваме традицията да бъдем ваши помощници в коледното пазаруване и да ви предложим подарък, който може да изрази грижата и любовта към семейството ви.

Нашето предложение е подаръчният ваучер за първа вноска в спестовен план. Подарък, който увеличава стойността си във времето, показва загриженост и внимание. Подаръчният ваучер е пожелание и вдъхновение към близък човек да започне да инвестира в своето бъдеще и да осигури сбъдване на мечтите и целите си. Вашият жест може да му помогне да разбере колко е важно да планира личните си финанси и че инвестирайки с малки месечни вноски, може да си осигури сума достатъчна за постигане на своя мечта, разчитайки на чудото на сложната лихва.

Подарете на важните за вас хора коледен подарък с мисъл за бъдещето!

Ваучерът може да бъде закупен от офиса ни на ул. Златовръх 1, гр. София. Ако имате допълнителни въпроси или нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Предупреждение за риска

Информацията, поместена в този материал не представлява инвестиционен съвет, не е препоръка или инвестиционна консултация от страна на „Карол Капитал Мениджмънт“ ЕАД относно каквито и да са инвестиционни стратегии или предлаганите финансови инструменти. Всички инвестиции, посочени тук, могат да включват значителен риск и да не са подходящи за всички инвеститори. Инвеститорите трябва да имат предвид, че приходите от инвестиции могат да се колебаят и стойността на дяловете на фондовете и доходът от тях могат да се понижат, печалбата не е гарантирана и инвеститорите поемат риска да не получат пълна възвръщаемост в сравнение с първоначално инвестираните средства. Инвестициите във фондове не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държавата или с друг вид гаранция. Предходни резултати от дейността не са показателни за бъдещите резултати на договорните фондове. Настоящото представлява маркетингово съобщение. Преди вземането на окончателно инвестиционно решение, моля прегледайте проспекта и документа с ключова информация за инвеститорите на фонда, в който бихте желали да инвестирате.