Инвестиция с гарантирана главница от и Karoll Capital

Спестявайте доходно с швейцарска сигурност и точност

Запитване

Две в едно: ЗАЩИТА и ДОХОДНОСТ

Инвестицията с гарантирана главница е модерният аналог на банковите депозити. Базирана е върху различни активи като злато, акции, облигации и др., наричани „базови активи“:

 

 • защитава инвестираната сума при спад на цената на базовият актив
 • носи доходност при ръст на цената на базовия актив

 

Имате въпроси?Свържете се с нас, за да структурираме Вашия инвестиционен портфейл и да Ви консулираме за инвестициите Ви:(02) 400 8 300Пон. - Пет.: 09:00 - 18:00 ч.

Какво представляват инвестициите със защитена главница

 • Това е финансов инструмент, който представлява алтернатива на банковите депозити, като от една страна дава защита на направената инвестиция, а от друга предлага постигане на доходност, която е по-висока от пазарните нива.
 • Ако сте консервативни, може да изберете продукт със 100% защита върху главницата и тогава дори базовият актив да пада, спестяванията Ви остават непокътнати.
 • Ако пък целта Ви е по-висока доходност, изберете продукт с 95% защита – така ще рискувате съвсем малка част от парите си в търсене на печалба.
 • Защита от загуба на инвестираната сума – дори пазарната цена на базовия актив да е на загуба в края на периода на продукта, клиентите получават първоначално инвестираната сума
 • Потенциал за участие в доходността – ако пазарната цена на съответния базов актив е на печалба, клиентите получават някакъв процент от тази печалба (който варира спрямо условията на самия продукт)
 • Подобно на срочните депозити, за да се възползвате от предимствата на структурирания продукт, се изисква да няма тегления в рамките на периода на продукта, който обикновено е до 3 години.

За кого е подходяща тази инвестиция

 • Подходяща за инвеститори с по-ниска толерантност към риск.
 • Подходяща за инвеститори, за които предпазването от потенциална загуба е по-важно от възможността за потенциална печалба, но все пак искат да се възползват от ръстовете на капиталовите пазари.
 • Изключително подходяща защитна инвестиция при несигурна икономическа и пазарна среда
 • Подходяща за среда на близки до нулеви лихвени проценти

Какво още е добре да знаете

 • за да се възползвате от гаранцията на главницата, е препоръчително да няма тегления в рамките на периода на продукта
 • защитава инвестираната сума между 95 и 100% в зависимост от валутата, срока и избора на базов актив на конкретния продукт

Клиентите ни имат право на безплатни финансови консултации с наш експерт, който е готов да отговоря на всички въпроси, свързани с личните им финанси. Колегите от отдел "Връзки с клиенти" са на разположение за дискусия на постигнатите резултати и различните инвестиционни възможности. Свържете се със своя финансов експерт от следните контакти:
Бистра Коцева
Кристина ДончеваМениджър връзки с клиенти в Карол Капитал Мениджмънт
Десислава ДимитроваМениджър "Връзки с клиенти"

Информацията на тази страница е само с информационна цел, не представлява инвестиционен съвет, не е препоръка или предложение за покупка или продажба на финансови инструменти, нито предлагане на друг вид инвестиционни услуги. Всички инвестиции, посочени тук, могат да включват значителен риск и да не са подходящи за всички инвеститори. Инвеститорите трябва да имат предвид, че приходите от инвестиции могат да се колебаят и стойността на тези ценни книжа и инвестиции може да се повишава или да спада. Инвеститорите могат да не получат пълна възвръщаемост в сравнение с първоначално инвестираните средства. Предишните резултати не са показателни за бъдещи резултати.

Направи запитване

Гореща линия за въпроси
(02) 400 8 300
Посетете ни в нашия офис
Офис Карол