Schroders и Карол Капитал Мениджмънт

Защо да доверим парите си на Schroders?

 

  • Над EUR 490,000,000,000 под управление в цял свят;
  • Над 200 години опит;
  • Над 4,100 експерти на 5 континента;
  • Над 178 фонда регистрирани в Люксембург, деноминирани в EUR и USD;
  • Над 260,000,000 лв. вече привлечени от българските инвеститори;

 

Кои са Schroders?

През 2012 г. Карол Капитал Мениджмънт стартира сътрудничеството си с една от най-известните асет мениджмънт компании в света - Schroder Investment Management.

Schroders е специализирана компания за управление на активи с богати традиции и култура, базирани на над 200-годишен опит на финансовите пазари. Базираната във Великобритания компания се радва на силен счетоводен баланс и стабилна акционерна структура, които позволяват фокусиране изцяло върху постигане на резултати за клиентите си. С близо EUR 500 милиарда активи под управление, 4100 експерти и международна мрежа от 41 офиса в 27 държави, Schroders притежава експертизата да намира перспективните инвестиционни възможности навсякъде по света.

Солиден фундамент

Създадена през 1804г., Schroders инвестира на пазарите вече над 200 години, както в добри, така и смутни времена. Върху това наследство се крепи самочувствието им за институция с традиции в откриването на глобални инвестиционни възможности, както и новаторство в инвестиционните процеси и продукти.

Глобални ресурси

Общо 709 фонд мениджъри, анализатора, стратези и икономисти на британския асет мениджър са базирани във всички кътчета на земята. Многобройните фирмени специалисти захранват глобалната анализаторска мрежа с локални знания и инвестиционни идеи. По този начин Schroders са способни да открият инвестиционния потенциал, където и да крие по света.

Всеобхватен продуктов микс

Schroders разполагат с много широк диапазон от взаимни фондове в акции и облигации, както и алтернативни продукти в различни класове активи - 628 фонда по света, близо 178 от които са регистрирани в Люксембург и достъпни за българските инвеститори.

Чрез Карол имате достъп до всички взаимни фондове от Schroder International Selection Fund (SISF) - главната колективна инвестиционна схема, регистрирана в Люксембург. Фондовете имат специфичен инвестиционен фокус в различни географски региони и видове активи, като така предлагат разнообразни инвестиционни възможности в зависимост от предпочитанията и рисковия профил на инвеститора.

СТРАНИЦА НА SCHRODERS БЪЛГАРИЯ

 

 

 

Вижте списъкa с фондовете на Schroders, предлагани от Карол в България. Списъкът съдържа бързи връзки, чрез натискането на които директно ще достъпите подробна информация за съответния фонд. Клиентите на Карол Капитал Мениджмънт в България могат да закупуват дялове на фондовете на Schroders с такса на входа максимум до 2.5%.

Изтеглете списък с фондове

Как да инвестирам в Schroders

 

Фондове на фокус през 2018 година

*Това са фондовете на фокус за 2018 година. Пълният списък с регистрирани фондове на Schroders в България (над 100 на брой) можете да откриете в страницата на Schroders тук.

 

Schroder ISF US Dollar Liquidity USD

 инвестира в краткосрочни облигации, деноминирани в щатски долари

Schroder ISF Strategic Credit EUR Hedged

 инвестира в облигации, издадени от компании в Европа

Schroder ISF EURO Credit Conviction

 инвестира в облигации, деноминирани в евро, издадени от компании в целия свят.

Schroder ISF EURO Corporate Bond USD Hedged

 инвестира в облигации, деноминирани в евро, издадени от компании в целия свят.

Schroder ISF Global High Income Bond EUR Hedged

 инвестира в облигации, издадени от правителства, правителствени агенции и компании в целия свят.

Schroder ISF EURO High Yield

 инвестира в облигации с кредитен рейтинг под инвестиционния, деноминирани в евро и издадени от компании в целия свят.        

Schroder ISF EURO Credit Absolute Return

 има за цел да осигури абсолютна възвращаемост, като инвестира в облигации, деноминирани в евро, издадени от компании в целия свят.

Schroder ISF Emerging Markets Debt Absolute Return USD

  инвестира в облигации на развиващи се пазари.

Schroder ISF European Smaller Companies EUR

 инвестира в дялови ценни книжа на малки компании от Европа.

Schroder ISF Japanese Opportunities EUR Hedged

 инвестира в дялови ценни книжа на японски компании.

Schroder ISF Global Emerging Market Opportunities EUR  инвестира в дялови ценни книжа на компании в държави с възникващи пазари по цял свят.
Schroder ISF European Alpha Focus EUR  инвестира в дялови и свързани с дялово участие ценни книжа на европейски компании.
Schroder ISF Global Climate Change Equity EUR Hedged  инвестира в дялови ценни книжа на компании в целия свят, които имат отношение към влиянието на глобалните климатични промени.

 

Защо да доверим парите си на Schroders?
Кои са Schroders?
Фондове на фокус през 2017 година

 

Имате въпроси?

Свържете се с нашите консултанти в реално време, за да получите отговори на всички ваши въпроси:

(02) 400 8 272Гореща линия за въпроси Офиси на Карол Намерете най-близкия до вас наш офис